Začíná sezona 2024

10.05.2024 14:12

Zima je pryč a nám se pomaličku blíží další ročník Velké ceny Prostějovska v požárním útoku. Přes zimu jsme se snažili VCP vylepšit jak to jen šlo. Z novinek v letošním ročníku vybírám následující.

  1. Na Facebooku byly vytvořeny nové oficiální stránky VCP. Najdete je zde https://www.facebook.com/profile.php?id=61553669171762
  2. Z každého závodu poběží na těchto stránkách online výsledkový servis
  3. Rezervace bude startovat vždy v neděli týden před soutěží ve 20 hodin
  4. Je možné si zaplatit trvalou startovní pozici na všech závodech za poplatek 300 kč. Pokud se stane a nedostaví se některý tým, který byl v rezervaci, startovní listina se posunuje o toto místo včetně předplacených pozic. Trvalou pozici můžete nahlásit již před první rezervací ve Vrchoslavicích. Zde se také bude vybírat poplatek 300 kč. Pokud na tomto závodě poplatek uhrazen nebude, startovní pozice bude uvolněna. 
  5. Budou striktně dodržovány začátky soutěží. Pokud soutěž začíná např. ve 14 hodin, startuje v tuto dobu první tým. Nástup proběhne vždy 15 minut před oficiálním začátkem soutěže.
  6. Byl zrušen závod v Dětkovicích. Rada VCP se rozhodla uspořádat v tomto termínu náhradní závod, který proběhne v Bílovicích 13.7.2024
  7. Od kandidatury nakonec ustoupilo i Rozstání. Tento závod byl zrušen bez náhrady.
  8. Náš nový sponzor - firma LASER TECHNOLOGY - věnovala na všechny závody speciální sady medailí v obou kategoriích.
  9. Na každé soutěži bude mít rada VCP svého delegáta, který bude na soutěž dohlížet
 
Pokud budete mít k něčemu na soutěžích výhrady, budeme rádi, když nám je prostřednictvím delegáta sdělíte.
Zpět

Vyhledávání

© 2009 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode