V Čelechovicích na Hané byli vyhlášeni vítězové VCP 2012

15.11.2012 18:53

 

V sobotu 10.11.2012 proběhlo v Čelechovicích na Hané slavnostní vyhlášení výsledků Velké ceny Prostějovska v požárním útoku – Páter Cup 2012. Místní sokolovna se v 18 hod. večer zaplnila hasiči z celého okresu, ale i mimo něj. Pořadatelé připravili spoustu dobrého jídla a pití, bylo postaráno i o zábavu. Akce se zúčastnila i znovuzvolená senátorka a vždy šarmantní a usměvavá Božena Sekaninová, patronka Velké ceny Prostějovska, která předala ceny v kategorii žen i mužů.

Celá akce začala krásným úvodním videem, které připomnělo celou letošní sezonu. Vzápětí byli vyhlášeni režiséři videí pro slavnostní vyhlášení. Jiří Abrahám z Lipové, Vojtěch Peterka ze Ptení a Jan Čunderle z Bílovic obdrželi na památku trička jako poděkování za skvěle odvedenou práci. Pak už se mohly rozjet videa úspěšných týmů v kategorii žen, došlo k předání cen. Vítězství již potřetí za sebou obhájily ženy z Otaslavic, druhé místo získaly po parádních výkonech v závěru sezony ženy ze Soběsuk a třetí skončila Lipová. Po krátké přestávce došlo na vyhlášení nejlepších kameramanů, kteří trpělivě točili videa na jednotlivých závodech. Stali se jimi Stanislav Režný z Bílovic a Radim Luňáček z Vícova. Ocenění se dočkali i nejlepší fotografové Martin Ošťádal z Krumsína a Jiří Jorda z Brodku u Konice.

Akce pokračovala vyhlášením výsledků v kategorii mužů. Prvních deset týmů mělo opět připravené video. V sále vládla parádní atmosféra, všichni přítomní se skvěle bavili. Vítězství získali muži z Domamyslic, na druhém místě se umístily Loučany z okresu Olomouc a třetí Nová Dědina. Na stupních vítězů tak bylo opravdu veselo. Diváci mohli shlédnout i vystoupení tanečního páru z taneční školy Dany Hubené. Po skončení oficiální části se rozběhl volný program plný tance a oslav.

Chtěl bych touto cestou poděkovat všem, kteří se podíleli na přípravě této akce. Ať už to byli místní hasiči, rada VCP, režiséři, kameramani a fotografové. Tohle všechno by ale nebylo možné bez podpory našich sponzorů. Věříme v jejich přízeň i v příštím roce. Parádní práci odvedl pro naši ligu i náš exkluzivní mediální partner, kterým je Prostějovský Večerník. Požární sport se tak dostává stále více do podvědomí lidí. Sezona 2012 je za námi a rada VCP se brzy sejde, aby zahájila přípravy té příští. Vše podstatné se dozvíte na oficiálních internetových stránkách www.vcprostejovska.cz

 

Autor článku:

Martin Ošťádal – SDH Krumsín
člen rady VCP

Zpět

Vyhledávání

© 2009 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode